Öronplastik

Hitta en klinik för öronplastik i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Hitta en klinik för öronplastik i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Har du komplex för dina utstickande öron? Då går det att göra någonting åt det. Våra samarbetspartners erbjuder öronplastik som ger ditt ansikte en helt ny look. Kontakta oss för öronplastik pris och för mer information om ingreppet.

Våra ackrediterade kliniker har lång erfarenhet av öronplastik i Stockholm och kan med enkla medel ge dina öron ett helt nytt utseende. Det vanligaste är att vi korrigerar utstående öron men det går även att ändra storlek och form. Det är helt upp dig till själv vad som önskas.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig kan vi visa flera bilder på öronplastik före och efter från några av de tidigare kunder som vi hjälpt hitta rätt klinik.

Boka en kostnadsfri konsultation

Boka en kostnadsfri konsultation

När du bokar genom oss får du alltid komma på en kostnadsfri konsultation där du får berätta mer om vad du har tänkt. Sedan kan du tillsammans med en läkare ta ställning om ett ingrepp är det rätta valet för dig. Våra samarbetspartners hanterar inte bara problem med utstående öron utan kan även göra en öronsnibb operation. Allt hänger på vad du själv har för behov och önskemål gällande dina öron.

Få priser och erbjudanden!

Kontakta oss för en fri prisjämförelse, spara 70 %

+
=

Kirurger med lång erfarenhet av öronplastik

Ett öroningrepp är något som endast får utföras av utbildade plastikkirurger och det håller vi hårt på. Vi tar plastikkirurgi på största allvar.

För oss är patienttrygghet något av det viktigaste och det avspeglar sig också i det bemötande du får av oss.

Kirurgerna hos de kliniker vi rekommenderar börjar alltid med en konsultation för att lära känna dig som patient bättre. Här får du chansen att ställa alla dina frågor och får all information om ingreppet. Vi har sysslat med öronplastik i flera år och vet hur vi ska hantera varje enskild kund för bästa upplevelse.

Hitta en trygg klinik för korrigering av öron

Hos oss får du bästa möjliga pris på plastikkirurg från trygga kliniker. Våra utvalda samarbetspartners har endast kirurger som har lång erfarenhet av ingrepp kopplade till örat.

För oss är det viktigt att du är helt på det klara med vad en operation innebär innan ingreppet. Vid en fri konsultation får du komplett information.

Du kan känna dig helt trygg med oss från första kontakt till avslutat ingrepp.

Efter ett ingrepp får du komma på återbesök, oftaqt sker detta inom 2-7 dagar. Under återbesöket tas bland annat förbandet bort. Kliniken ger dig även tips på hur du ska sköta om dina öron på bästa sätt för att undvika obehag.

Vill du veta mer om öronplastik? Kontakta oss för en fri prisjämförelse

Få priser och erbjudanden!