Plastikkirurgi pris?

Se erbjudanden på operationer och behandlingar från trygga och noga granskade aktörer

Vad avgör priset på en plastikoperation?

Vill du se erbjudanden och jämföra priser på plastikkirurgi? När du kontaktar klinikerna ovan skickar de dig ett personligt erbjudande inom 48 timmar. Vi har knutit till oss kirurger som arbetar med allt från näsoperationer till bukplastik och ansiktslyft. Du kan även kontakta aktörerna ovan för att få priser för ansiktslyft utan kirurgi.

Ditt pris för bröstlyft eller kostnad för näsplastik beror på en mängd faktorer. Alla aktörer har, av naturliga skäl, ett vinstsyfte. Vi har lång erfarenhet i branschen och insåg tidigt att det saknades ett verktyg för jämförelse mellan trygga och kvalitetstestade kliniker. Det som avgör kostnaden för en plastikoperation är faktorer som hur lång tid ingreppet tar och vem som utför det.

När du tar del av informationen hos oss får du all den information som du behöver för att göra väl avvägda val och hitta en kirurg och en klinik som erbjuder ingrepp som ligger i linje med din budget. Klinikerna ger personliga råd och om du önskar erbjuder de en fri konsultation.

Boka tid hos Nackakliniken.se
+
=

Omdömen från tidigare kunder

JJag hade länge funderat på ett ansikstlyft. Tack vare Nackakliniken.se kom jag i kontakt med en kirurg med goda kundomdömen. Bemötandet var mycket bra, tryggt och seriöst. Jag kan reckommendera teamet bakom sidan!

LENA N.
Ansiktslyft Stockholm

Jag hade pendlat upp och ner i vikt och kroppen började ta stryk. Som man var det inte helt självklart att lägga sig under kniven. Tack vare er hittade jag en klinik för platikoperationer. Tack!

LARS S
Bukplastik Uppsala

Ett stort tack till teamet som operarade bort knölen på min nästa. Jag är otroligt nöjd och har fått ett helt nytt självförtroende.

ALICE M.
Näsplastik Nacka

Några av de vanligaste frågorna om priser på plastikkirurgi

Priset för näsplastik beror på flera olika faktorer. Faktorer som hur omfattande operationen är och vilken klinik som den utförs på. Omfattande korrigeringar som total näsplastik har en annan prisbild än näsvingeplastik eller operation av nästippen.
Priset på bröstförstoring beror på valet av implantat samt vilken klinik ingreppet utförs på. Kontakta oss för kompletta prisjämförelser mellan trygga kliniker.
Våra experter hjälper dig gärna att hitta en kvalitetstestad klinik med ett bra prisläge.
Under de senaste åren har Turkiet seglat upp som en toppdestination för prisvänliga plastikoperationer. Kostnaden för den här typen av ingrepp är betydligt lägre än i Sverige. Bidragande orsaker till detta är att skatte- och löneläget ligger på en lägre nivå. En annan orsak är den kokurrens som råder mellan klinkerna i landet.

Få de bästa erbjudandena på skönhetoperationer

Vill du jämför priser på plastikkirurgi hos ledande kliniker?

Ta del av våra topplista!

Vi listar de kliniker som erbjuder en bra kostnad för ansiktslyft och andra typer av plastikoperationer. Just nu bjuder även klinikerna ovan på en fri konsultation. Vi hjälper dagligen våra besökare att sänka priset på platikkirurgi med upp till 70 %. Vi ser framemot att hjälpa dig att hitta det bästa priset på din plastikoperation!