Bröstlyft

Bröstoperationer till rätt pris

Bröstoperationer till rätt pris

Det finns olika anledningar till varför man vill göra ett bröstlyft, och det är viktigt att läsa på innan du bestämmer dig för huruvida det är rätt lösning på ett eventuellt problem. Vissa opererar brösten för att göra dem mindre—för att undvika ryggsmärta och annat, andra lyfter bröst som har börjat hänga och i många fall så handlar det om bröstlyft med implantat för att göra dem lite större. För att resultatet ska bli så bra som möjligt så är det smart att veta hur en operation fungerar, vad du kan förvänta dig och vad du själv är ute efter, och därför har vi statt ihop en liten snabbguide om just bröstlyftsoperationer.

Här hos Nackakliniken hittar du information om vad som gäller vid bröstlyft och bröstoperationer, samt hjälp med att hitta rätt klinik för dig och dina behov. Vårt mål är att sprida sanningsenlig och användbar information och på så sätt assistera dig i processen.

Vad kostar egentligen ett bröstlyft?

Vad kostar egentligen ett bröstlyft?

Kanske undrar du hur mycket ett bröstlyft kostar? Hur mycket man ska förvänta sig att få betala i bröstlyft pris beror på ett flertal faktorer, bland annat vilken typ av operation du är intresserad av samt var i landet du vill operera dig.

En bröstförstoring brukar ligga på omkring 40.000-50.000 svenska kronor, medan en bröstförstoring med lyft stiger något i pris. Dessa kan komma att kosta 60.000-65.000 kronor. Om det är enbart ett bröstlyft du är intresserad av så kommer priset troligtvis att ligga någonstans mellan 30.000-40.000 kronor. Med vår hjälp så hittar du det bästa alternativet för just dina behov och förutsättningar.

Få priser och erbjudanden!

Kontakta oss för en fri prisjämförelse, spara 70 %

+
=

Bröstlyft utan kirurgiskt ingrepp

Det är många som undrar om det går att göra ett bröstlyft utan operation, och det beror lite på vad man räknar som ett bröstlyft! Det går eventuellt att göra olika saker för att förebygga att brösten blir hängiga, så som att leva hälsosamt och att träna, men bröst som redan hänger kräver oftast operation.

Anledningen är att när man väl har fått hängiga bröst så brukar det betyda att huden inte längre är lika elastisk som tidigare, något som exempelvis kan vara åldersrelaterat eller ett resultat av amning. I en sådan situation är det osannolikt att brösten kommer upp igen oavsett hur mycket tid man lägger ner på träning, och då kan en kirurgisk bröstoperation behövas.

Förberedelser inför ett bröstlyft

När det är dags för operationen så kommer din läkare att ge noggranna instruktioner, men det kan vara skönt att veta vad du ska förvänta dig i förväg! Det finns även vissa saker du kan göra för att börja förbereda din kropp för ett bröstlyft med implantat eller näsplastik redan nu, även om operationen i sig kanske fortfarande är några veckor eller månader bort! Det bästa du kan göra är att ta hand om dig själv.

Förbered dig för ett bröstlyft genom att motionera mer, då en tränad kropp brukar återhämta sig snabbare. Du kan även försöka börja äta nyttigare, samt ta hand om dig själv så att du är avslappnad och utvilad på operationsdagen. Dagen innan din operation så får du varken dricka eller äta efter midnatt, och du bör avlägsna alla eventuella piercingar och andra kroppsmycken. Det rekommenderas även att du avstår från rökning.

Få priser och erbjudanden!