Allt du behöver veta om fillers under ögonen

post thumb
PLASTIKKIRURGI
by Mats/ on 13 Sep 2021

Allt du behöver veta om fillers under ögonen

Många av oss upplever att vi ser tröttna och slitna ut även om vi sover och äter bra. Det kan bero på något som kallas för tårdiken, vilket är vanligt när man blir lite äldre. Det finns dock en lösning på detta och det är att gå på en behandling där du får fillers under ögonen.

Vi på Nackakliniken har lång erfarenhet av fillers och är certifierade att utföra sådana ingrepp. Du kommer till oss på en första konsultation så vi kan se om det är en behandling som passar dig.

En effektiv behandling

Fillers är väldigt effektivt om du snabbt vill se piggare ut. Du får tillbaka volymen och spänsten under ögat och minimerar samtidigt mörka skuggor. Vi är ett bra alternativ om du vill göra fillers i Stockholm. Vi bokar gärna in en första konsultation.

Det finns vissa som är mörka under ögonen på grund av sitt naturliga pigment. Vid dessa tillfällen så hjälper det inte att göra fillers. Det är därför det är så viktigt att göra en första konsultation innan ingreppet.

Bra att veta om fillers under ögonen

Om du går i tankar om att göra fillers finns det vissa saker du bör vara medveten om innan du bestämmer dig:

. Det passar inte dig med mörka pigment
. Det sitter i 6-12 månader
. Du får inte ta blodförtunnande mediciner

Så går det till

Om vi kommer fram till att fillers under ögonen är en passande behandling för dig kan du normalt göra behandlingen under samma tillfälle. Exakt hur många stick som behövs bestämmer vi på plats. Då kan vi också diskutera ett återbesök.

De flesta upplever inte att behandlingen gör ont eller är jobbig på något annat sätt. Hur länge det sitter i varierar från person till person men du kan räkna med minst 6 månader. 24 timmar efter behandlingen är det viktigt att du inte masserar området eller dricker alkohol.