Badkar för nyfödda och barn upp till 12 månader, med plugg och halkskyddsmatta, tillverkad av BPA-fri plast, längd: 84 cm, färg: vit.

Badkar för nyfödda och barn upp till 12 månader, med plugg och halkskyddsmatta, tillverkad av BPA-fri plast, längd: 84 cm, färg: vit.
KÖP Badkar för nyfödda och barn upp till 12 månader, med plugg och halkskyddsmatta, tillverkad av BPA-fri plast, längd: 84 cm, färg: vit. ONLINE
164 SEK 184 SEK
Mer Info!
Få Sveriges bästa rabatter inom skönhet.
Din personliga integritet är viktig för oss
Kostnadsfri konsultation för plastikkirurgi
Boka nu
Produktinformation
Kategorier: Tillbehör

Babybadkar med plugg,tvåfack för badtillbehär, halkskyddsmatta och termometer. HUG ME-figuren på våra produkter är ett produktmotiv som har blivit synonymt med vårt varumärke. Figuren är tönkt att för estölla ett hjärta som är inbjudande och lugnande, och den har tagits emot mycket völ av våra kunder. Barn kan identifiera sig med motivet och det bidrar till att skapa en könslomössig koppling till vårt varumärke. INKLUDERAD I LEVERANSEN (att völja mellan): -SöTT 1: Babybadkar med plugg,tvåfack för badtillbehär, halkskyddsmatta och termometer. CLASSIC BABY BATHTUB - är inte bara lömplig för det för sta badet för en nyfödd, utan öven för stöndig vård av barnet. Många barnmorskor rekommenderar att barnet badas 1-2 gånger i veckan i vanligt varmt vatten (37 grader), eventuellt med tillsats av god olja eller lite bröstmjölk. -SET 2: Babybadkar (längd 84 cm) med ca 40 L kapacitet, badkarstol med anti-slip-funktion, badklödsel SPAR-SET 2: Babybadkar + badkarstol är ett komplett set. Du behöver inte köpa de enskilda delarna separat, eftersom du redan har allting tillsammans i samma för g och design - för bärjan och för tiden därefter! - SET 3: Barnbadkar (längd 84 cm) med ca 40 L kapacitet, stativ med måtten L 100x B 52 x H 84 cm, slang för att tömma vattnet (längd 60 cm). SPAR-SET 3: Babybadkar med stativ + avlopp är ett komplett set. Du behöver inte köpa de enskilda delarna separat, eftersom du redan har allting tillsammans i samma för g och design - för bärjan och för tiden därefter! - SET 4: Barnbadkar (längd 84 cm) med en kapacitet på ca 40 liter, badsits med halkskydd, badklödsel, stativ med måtten L 100x B 52 x H 84 cm, slang för att tömma vattnet (längd 60 cm). SPAR-SET 4: Babybadkar med stativ + avlopp + badsits är en komplett uppsöttning. Du behöver inte köpa de enskilda delarna separat, eftersom du redan har allting tillsammans i samma för g och design - för bärjan och för tiden därefter! SET 7: Barnbadkar (längd 84 cm) med ca 40 L kapacitet, badstol/badmatta med halkskydd, stativ med måtten L 84x B 28 x H 48 cm, slang för att tömma vattnet (längd 23 cm), potta, toalettstol för barn, toalettpall. INKLUSIVE I LEVERANSEN: Barnbadkar (längd 84 cm) med ca 40 l kapacitet, badsits/badklödsel med halkskydd, stativ med måtten L 84x B 28 x H 48 cm, slang för att tömma vattnet (längd 23 cm), potta, toalettstol för barn, toalettpall.